Astrid Øyre Slind

Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga. Astrid Øyre Slind tilbake fra sykdom rett inn på pallen i Marcialonga.


Pin By Rollerskis Blog On Competiciones De Esqui De Fondo In 2022 Instagram American Challenger

2000 Tor-Arne Hetland.

. Det utløste en ekstrabonus. Astrid Øyre Slind jubler for seier. Astrid Øyre Slind vinner Vasaloppet på rekordtid.

Amalie Håkonsen Ous Lotta Udnes Weng Tiril Udnes Weng. Kvinneklassen ble vunnet av svenske Ida Dahl foran veteranen Britta Norgren Johansson. Dalademokratense är en nyhetsförmedlare för.

Flyktingloppet er et 44 kilometer langt internasjonalt årlig turrenn på ski som går fra Nordli i Lierne kommune i Trøndelag til Gäddede i Strömsund kommune i SverigeDet har blitt arrangert siden 1950 av Lierne IL og Gäddede SK. Därefter tillsvidare 119 krmånad. Mars Det var på tide at det var en norsk dame som vant også det er lenge siden sist sier Astrid Øyre Slind til NRK med et smil om munnen.

Svenska Britta Johansson Norgren orkade inte hänga med norskan. Sundsvalls Tidning ST är en dagstidning som getts ut sedan 1841. På oppløpet var jeg så glad at jeg fikk frysninger og nesten begynte å gråte.

Norges Astrid Øyre Slind vann damklassen i Vasaloppet 2022. Damtävlingen i Vasaloppet fick en oväntad utveckling. Februar 2022 1107 Rennet over 50 kilometer i Jizerska-området i Tsjekkia er det åttende av 14 renn i årets Ski Classics.

Läs dina lokala nyheter för 8 krvecka i 8 veckor - du betalar 32 krmånad. Britta Johansson Norgren tätt följd av Norges Astrid Øyre Slind tidigare i loppet. Innan målgången kunde hon njuta av vädret.

Ingen russisk eller hviterussisk deltakelse i Vasaloppet. När favoriter som Lina Korsgren Ida. Hun var fullstendig var overlegen på kvinnesiden.

Astrid Øyre Slind fra sesongstarten på Beitostølen. Silje Øyre Slind Astrid Øyre Slind Kari Øyre Slind. Rennet går til minne om dem som måtte flykte fra Norge til Sverige under 2.

Norge med sensasjonsseier i curling slo verdenstoer Sveits. Thea Krokan Murud gikk inn til tredjeplassen mens Astrid. Kvinnene er fortsatt ute i sporet og foreløpig ligger Astrid Øyre Slind an til å vinne.

Astrid Øyre Slind gikk Vasaloppet i langrenn i rekordfart. Därefter tillsvidare 129 krmånad. Astrid Øyre Slind kvittet seg med samtlige konkurrenter underveis og satte en historisk løyperekord på veien mot en sjelden norsk kvinneseier i Vasaloppet.

Geir Olsen NTB. Astrid Øyre Slind kunne strekke armene i været med seierskransen og juble for sin første Vasaloppet-seier. Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i.

Kristen Skjeldal i Holmenkollen 2006. Läs dina lokala nyheter för 8 krvecka i 8 veckor - du betalar 32 krmånad. Til sammen fikk hun 148000 svenske kroner for triumfen.

Astrid Øyre Slind gjorde et flott comeback fra en sykdomsperiode og var nest best i. Astrid Øyre Slind kom bra i gang og tok også klatreprisen på høyeste. 2001 Odd-Bjørn Hjelmeset.

Når alle starter i samme felt er det viktig å finne gode herrerygger for de beste løperne i kvinneklassen og det er ikke alltid lett å se hvor man har konkurrentene. Norskan Astrid Øyre Slind som få hade med i favoritsnacket berättar i SVT hur det kändes att vinna Vasaloppet på rekordtiden 35006. Verdenskrig og store deler av løypa går.


Pin Pa Published Work


Trippel Oyre Slind I Kromgruverennet Kondis Langrenn Ski Foto

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel